“Mijn naam is Geertje Mars. Ik speel saxofoon, dwarsfluit, tin whistle en ik zing bij de huisband. In het dagelijks leven ben ik dirigente, muziekdocente en pgb-er. Ik ben getrouwd met Jakob Mars

 Wat is jouw motivatie om te spelen in de huisband? Wanneer ben je begonnen? Mijn passie ligt bij de muziek, en ik vind het heerlijk om dat te kunnen combineren met het geloof. Daarnaast is de huisband een soort familie, een super fijne groep met lieve mensen! Ik ben volgens mij in 2007 bij de huisband begonnen.

 

Wat is een hoogtepunt binnen de huisband voor jou? De diensten tijdens springtime en in de roakeldaishal vind ik altijd weer een hoogte punt. Als ik dan toch moet kiezen is het denk ik wel mijn allereerste optreden tijdens de springtimedienst.

Wat is een christen volgens jou? In mijn optiek ben je christen als je je hart aan Jezus hebt gegeven. Als je gelooft in zijn opstanding en leeft volgens zijn wil.

Wie zijn jouw voorbeelden en waarom? Mijn grote voorbeelden zijn mijn ouders. Ze hebben me altijd christelijk opgevoed en laten zien hoe je leeft met God. En natuurlijk het allerbelangrijkste: Jezus! Hij is mijn grote voorbeeld!

 Geertje over de huisband De huisband is een bijzondere groep voor mij. De samenstelling en verschil van mening maken deze groep uniek. Maar zodra we met elkaar muziek maken ter ere van God merk ik pas echt hoe bijzonder deze groep (voor mij) is.